Nieuws

Nieuw bankstel

Na drie en half jaar hebben we het bankstel, welke volledig versleten was, vervangen voor een nieuwe. We hebben even een uitstapje gemaakt naar Ikea in Murcia om daar een middag lekker rond te kijken en onze keuze is gevallen op een mooie grijze stoffen zithoek. Dankzij de verstelbare rugleuning kan je hem helemaal naar eigen smaak instellen. Echt een heerlijke bank om lekker tot rust te komen en te genieten van de Nederlandse HD televisie. Ook fijn is dat hij uit te schuiven is tot een 2 persoons-bed. Terloops zagen we daar ook een mooie schemerlamp en hebben die ook maar meegenomen.

Nieuw op onze website is "stranden dichtbij" en is te vinden natuurlijk onder de kop omgeving. We hebben reeds drie stranden benoemd en willen dit in de komende tijd verder uitbreiden.

Sinds 3 mei 2018 hebben we bij de voordeur een carport laten plaatsen. Allereerst is het zoveel fijner om niét in een bloedhete auto hoeven te stappen als je weg wilt. De tweede reden om hiertoe te besluiten is het feit dat er regelmatig bij overvloedige regenval, het regenwater onder de voordeur door naar binnen kwam. Dat zal door deze nieuwe carport tot het verleden behoren.

Nieuwe zonwering voor onze Casa

Vandaag, heeft Toldos Guadamar bij onze Casa Wishenjoy een prachtige automatisch bedienbare elektrische zonwering geïnstalleerd. De soms overmatig veel schijnende zon zal hierdoor bij de zithoek op het hoofdterras makkelijk buiten spel gezet kunnen worden. Met een afstand bediening op de muur kunt u met een simpele druk op de knop de zon buiten sluiten en heerlijk genieten van het zwoele windje wat er dan staat. Mocht er te veel wind staan is het beter de zonwering te sluiten.
Natuurlijk blijft er voldoende gelegenheid en ruimte rondom het huis om heerlijk te genieten van de zon en lekker bij te bruinen. Voor ieder wat wils dus.

Veranderingen in de woonkamer

De verlichting in de voorkamer van de woonkamer was niet naar onze zin was, of te licht of te donker. We hebben daarom in onze afgelopen vakantie met een staande schemerlamp achter de bank en een schemerlamp op het dressoir naast de tv, twee sfeervolle lichtpunten erbij gemaakt. Ook hebben we boven de tv een wandklok opgehangen voor het gemak en om op deze wijze meer sfeer te creëren. We vonden die muur wat kaal.

Reacties zijn gesloten.