San Fulgencio / La Marina

Omgeving van San Fulgencio / La Marina

Ons huis staat aan de rand van een dorpje tussen San Fulgencio en La Marina. Twee keer per week is er grote gezellige markt. Op zaterdagmorgen wordt deze op het bedrijventerrein vlak achter de Lidl gehouden. Op zondagmorgen wordt de markt in het dorpje zelf gehouden aan de Calle Justo Antonio Quesada. Op loopafstand vind u de belangrijke faciliteiten als supermarkt, bank, restaurants etc. en dichtbij de prachtige duinen en zandstranden van La Marina, Guardamar, Santa Pola en La Mata.

markt

Guardemar del Segura

Op slechts tien minuten rijden van casa wishenjoy ten zuiden van La Marina vinden we de boulevard van Guardamar del Segura met z'n gezellige terrasjes en z'n brede blonde strand. Relaxend op één van de heerlijke terrasjes kan je uren genieten van het azuur blauwe water van de middellandse zee.
Guardamar, ook wel bekend als Guardamar del Segura is een typisch Spaanse stad die niet alleen een van de beste stranden in Spanje heeft, het heeft ook een uitstekende markt op elke woensdagochtend. Natuurlijk heeft Guardamar ook leuke winkels, bars en restaurants.

strand2

La Marina

Ook La Marina heeft mooie brede stranden. Alle stranden hier in de regio zijn echt rustig en makkelijk te bereiken. Voor een overzicht van stranden in de buurt kunt u hier klikken.

strand3

Santa Pola

Santa Pola ligt ten noorden van La Marina aan de kust. Ook Santa Pola is een mooie badplaats met een gezellige palmen-boulevard met brede stranden. In de grote vissershaven liggen 's avonds de netten te drogen op de walkant. Even verderop is een lange brede promenade waar je heerlijk tappas kunt eten. Op het brede strand richting La Marina kan je een surfplank huren en surfen op de golven of op de wind.

Reacties zijn gesloten.