Over Ons

OVER ONS

Sfeer-64x20

Luxemodern-64x20

Keuken-64x20

Wij zijn Fia en Paul Wisse en de trotse eigenaren van deze stijlvolle luxe villa Casa Wishenjoy.

We hebben in Spanje al verscheidene jaren gezocht naar een mooi huis met privézwembad en een prachtig uitzicht.
In de bestaande sector hebben we niets kunnen vinden wat we werkelijk mooi vonden, dus waren we aangewezen op nieuwbouw. Via de second-home beurs kwamen we in aanraking met Casa las Dunas. Zij lieten ons meerdere voorbeelden van moderne bouw zien en waren daar gelijk helemaal weg van. Met een basisontwerp welke we samen met een architect verder hebben uitgewerkt onder de arm, zijn we op zoek gegaan naar een mooi stuk bouwgrond van 500 vierkante meter. We vonden dit uniek gelegen stuk grond in San Fulgencio.
De bouw is eind mei 2013 van start gegaan en in razend tempo stond er al gauw een imposant bouwwerk. Men speelde het klaar om onze casa nog in hetzelfde jaar helemaal klaar te krijgen. We hebben dus kerstmis 2013 in ons nieuwe huis kunnen vieren.

Zelf gaan we regelmatig naar Spanje om te genieten van ons luxe vakantiehuis en het behaaglijke Spaanse klimaat. Als je trotse bezitter bent van zo'n geweldig fijne villa vind je het ook fijn dat anderen hier van mogen meegenieten.
We vinden het dus ook fijn om u als gast in ons huis te mogen ontvangen. We hopen dat u er net zoveel van zult genieten als wij doen, maar gaan er echter wel vanuit dat, indien u ons huis huurt, u er óók op respectvolle wijze mee om zult gaan en het schoon en netjes zult achterlaten. Geniet met volle teugen en behandel ons huis als uw eigen huis.

Met vriendelijke groet,

Fia en Paul

Reacties zijn gesloten.